Pe langa lucrurile facute precis in fabrici de catre minti si maini talentate, respectiv sisteme complet robotizate, nu putem ignora adevaratul fenomen DIY. De unde vine acest DIY? De la Do It Yourself...In alta ordine de idei, conceptul se pliaza perfect pe vorba aceea "cel mai bun lucru e cel pe care il faci cu mana ta".

Cate instrumente ciudate!

Creativitatea de care dau dovada unii oameni chiar nu cunoaste limite. Pe langa lucrurile facute precis in fabrici de catre minti si maini talentate, respectiv sisteme complet robotizate, nu putem ignora adevaratul fenomen DIY. De unde vine acest DIY? De la Do It Yourself...In alta ordine de idei, conceptul se pliaza perfect pe vorba aceea "cel mai bun lucru e cel pe care il faci cu mana ta". Asa au aparut articolele handmade care se vand bine mersi la preturi bune in magazine si, din tabara diametral opusa, creatiile fanteziste care ne uimesc prin forma si functionalitatea lor. Astazi ne oprim la instrumente...muzicale! Unele din felurite cutii, legume, gratare sau alte minunatii. Si totusi, canta...

Fluier ecologic?

Un instrument Dobro facut dintr-un gratar, de unde si denumirea de Dobroque.

Cum suna chitara dintr-o cutie de prajituri, facuta de acest profesor englez?

Sunt simple corzi de cauciuc...

Zamfir? Nu. Dar naiul din morcovi nu suna rau deloc.

O monstruozitate de chitara flying V.

Trompeta din morcov, castravete si ardei gras...

Mica, mica, dar este a lui...

Si, cireasa de pe tort: orchestra legumelor! Instrumentele sunt din legume...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.