Dupa ce ati ramas fara cuvinte vazand lucrarile semnate Christophe Huet sau Electric Art, va invitam acum sa va aruncati un ochi si pe cateva poze retusate digital de catre Erik Johansson.

In ultimul timp am avut deosebita placere de a va arata creatiile unor tineri foarte talentati, care lucreaza in domeniul editarii foto profesioniste, realizand imagini extraordinare pornind de regula de la o banala poza se stoc.

Dupa ce ati ramas fara cuvinte vazand lucrarile semnate Christophe Huet sau Electric Art, va invitam acum sa va aruncati un ochi si pe cateva poze retusate digital de catre Erik Johansson, un artist din ce in ce mai apreciat in Suedia. Daca in cazul Electric Art, treburile erau precise si toata munca destinata unor campanii publicitare, Erik modifica pozele ca o provocare intarita de o curiozitate iesita din comun, insa totusi tipica oricarui om: vrea sa vada ce poate face din aproape nimic, se distreaza, inventeaza, inoveaza, surprinde, transmite mesaje care mai de care mai surprinzator. Toate acestea prin intermediul unui singur soft, si anume Photoshop.

Va lasam in lumea lui Erik, lume in care orice este posibil..

[Thank you, Erik!]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.