Britney si-a revenit dupa lunga perioada de declin care i-a afectat viata si cariera.

Lunga perioada de declin prin care a trecut Britney Spears a culminat si cu problemele aparute in familia ei, servite cu surle si trambite publicului. Daca Jamie Lynn Spears, sora mai mica a cantaretei, a ramas insarcinata la doar 16 ani, aparitia publica a lui Lynne Spears, mama lui Britney, a fost cireasa de pe tort. Aceasta a dezvaluit prin intermediul cartii autobiografice faptul ca fiica ei si-a pierdut virginitatea la varsta de 14 ani, spulberand astfel celebrul mit pe care Britney l-a creat in jurul ei la inceputul carierei. Artista si mama ei nu mai sunt in relatii bune din anul 2006.

Desi Britney a sustinut ca si-a pierdut virginitatea cu Justin Timberlake, Lynne a afirmat ca aceasta de fapt a facut sex cu un fotbalist, atunci in varsta de 18 ani, cu un an inainte de a deveni celebra. De asemenea, Lynne Spears recunoaste ca i-a permis fiicei sale sa faca sex cu Justin la varsta de 16 ani, considerand ca cei doi sunt indragostiti si ca Justin este potrivit pentru Britney.

Dupa toata aceasta poveste, care s-a adaugat lungului si anevoiosului proces dintre Britney Spears si fostul ei sot, Kevin Federline, cantareata renaste din propria cenusa si se afisaza din nou in posturi decente, chiar sexy, am putea spune. In clipul de mai jos o puteti vedea in costum de baie, pe o plaja din Mexic:

Dupa incheierea procesului de custodie pentru cei doi copii ai sai, vedeta si-a recapatat forma fizica de altadata si pare fericita alaturi de nou ei partener. Vestile bune continua sa apara si in plan profesional pentru Britney. In varsta de 26 de ani, aceasta a fost nominalizata, prin intermediul voturilor online, la sectiunea ''Cel mai bun videoclip'' pentru piesa ''A piece of Me'', in cadrul MTV Video Music Awards, 2008.

Mai jos puteti vedea si o galerie foto cu cele mai recente aparitii publice ale lui Britney (click pe cifrele 2-20) :

Citeste si:
Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei. Îi cere să nu mai facă uz...
Britney Spears, „la cuțite”...

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.