Tricky va concerta in Bucuresti pe data de 26 noiembrie, intr-un eveniment organizat la Sala Palatului.

Tricky va concerta in Bucuresti pe data de 26 noiembrie, intr-un eveniment organizat la Sala Palatului.

Tricky a abordat in general stilul trip-hop, dar muzica sa a primit de-a lungul timpului mai multe influente de sound.

Ca artist consacrat a colaborat cu nume mari ale muzicii internationale, cea mai importanta fiind probabil colaborarea cu trupa Massive Attack, pentru albumele "Blue Lines" si "Protection". Au urmat colaborari cu muzicieni foarte diferiti ca stil, cum ar fi Bjork, Alanis Morisette, Neneh Cherry, PJ Harvey, Mos Def, Garbage, Damon Albarn (Blur) si Alison Goldfrapp.

Tricky va concerta in Bucuresti alaturi de 5 instrumentisti, un numar destul de mare fata de celelalte concerte pe care le-a sustinut, astfel promitand un show pe cinste.

Biletele la concert sunt deja puse in vanzare si au preturi cuprinse intre 60 si 100 de lei, au declarat organizatorii evenimentului, Fundatia Phoenix. De asemenea, biletele pot fi procurate de pe www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, precum si de la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, retelele Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco si Flamingo Computers din toata tara.

Tricky - Aftermath

Sursa: top10music.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.