Grija fata de copilul tau implica si momente amuzante, cum ar fi hranirea cu biberonul, leganarea copilului si, nu in ultimul rand... schimbatul scutecelor.

Cand stii ca vei avea un copil, te gandesti inevitabil la rolul de tata, insa nu realizezi din prima clipa ce se va schimba cu adevarat in momentul in care vei intampina noul membru al familiei.

Desi uneori femeile ar spune despre barbati ca se comporta ca niste copii, acest rol nu le vine tocmai la indemana in relatia cu propriul bebe.

Grija pe care va trebui sa o ai fata de copilul tau implica si momente amuzante, cum ar fi hranirea cu biberonul, leganarea si nu in ultimul rand... schimbatul scutecelor. Dar, ce sa mai spunem despre barbati, cand si femeile au uneori probleme cu schimbatul scutecelor, avand in vedere ca astazi exista tot mai multe astfel de produse sofisticate?

Cu toate acestea, sa observi un barbat facand asta e cu mult mai amuzant, mai ales daca o face pentru prima data, ca in exemplul de mai jos:

Daca amintirile copilariei tale erau prea departe de tine, cu siguranta iti vei aduce aminte de cateva dintre ele, cand vei fi pus in situatia de a schimba un scutec...

Pe de alta parte, iti poti trata copilul ca pe un "experiment"... folosind o masca si manusi chirurgicale cand ii schimbi scutecele. Ce faci insa cand acestea nu sunt suficiente?

Primul semn pentru neindemanarea ta de a schimba scutece este plansul bebelusului. Daca reusesti sa nu il sperii in timp ce ii schimbi scutecul, ai trecut testul. Poate ca aceasta melodie te va ajuta sa te simti mai relaxat in preajma copilului tau. Enjoy... Poopy Doopy Song:

Pentru a afla mai multe despre "viata de tatic", acceseaza kidz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.