Catfight la Hollywood: vedetele ravnesc la rolul celebrei Catwoman. Cine va castiga?

Dupa succesul obtinut de blockbuster-ul “The Dark Knight”, ultimul film in care a jucat regretatul Heath Ledger, vedetele se ingramadesc sa joace in urmatoarea productie a francizei Batman. Astfel, s-a ajuns ca multe nume celebre sa ravneasca la rolul frumoasei Catwoman. Angelina Jolie este una dintre acestea, iar prima ei rivala este, spre surprinderea noastra, Cher.

Cantareata in varsta de 62 de ani negociaza cu producatorii viitoarei pelicule din seria Batman, care s-au gandit ca Cher ar putea sa o interpreteze perfect pe Catwoman, drept o fe,meie fatala, dar trecuta de prima tinerete. Vedeta ar putea face parte din distributia filmului alaturi de Christian Bale si Johnny Depp, care il va interpreta pe maleficul The Riddler. Filmarile pentru noua pelicula regizata de Christopher Nolan vor incepe in 2009, iar producatorii spera ca macar sa se apropie de succesul, dar mai ales de incasarile record obtinute de “The Dark Knight”: 818 milioane de dolari in intreaga lume.

“Cher este prima alegere a lui Nolan pentru rolul Catwoman. Vrea sa o portretizeze ca pe o vampa in perioada de apus a tineretii. Noua Catwoman va fi exact opusul creatiilor pisicoase ale lui Michelle Pfeiffer si Halle Berry”
, a marturisit un reprezentant al studiourilor Warner Bros.

Se pare insa ca si mamica sexy a Hollywood-ului, Angelina Jolie, isi doreste sa fie Catwoman. Desi a devenit din nou mama in urma cu aproximativ o luna, ea a purtat deja cateva discutii cu producatorii filmului in acest scop. Actrita Julie Newmar, una dintre fostele Catwomen a declarat ca intelege de ce vedeta a fost fascinata de acest rol: "Catwoman este adevarata dragoste a lui Batman". Sa reprezinte castigarea acestui rol si o lectie pentru fosta rivala a Angelinei, Jennifer Aniston? Ramane doar sa asteptam si sa vedem cine va castiga acest “catfight”...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.