Gemenele de la Indiggo au reusit sa se califice in semifinala concursului "America's got talent".

Gemenele de la Indiggo au reusit sa se califice in semifinala concursului "America's got talent". Mihaela si Gabriela Modorcea, cele doua gemene care formeaza trupa Indiggo au reusit sa convinga juriul format din Sharon Osbourne, David Hasselhoff si Piers Morgan, pentru a se califica in semifinala concursului american.

Fetele au interpretat melodia "Viva Las Vegas", tinuta fiind formata din niste rochii foarte provocatoare si un machiaj strident. Fetele s-au prabusit de bucurie in momentul in care au aflat vestea cea mare, bucurandu-se intr-un mod destul de bizar, in fata celor trei componenti ai juriului.

La casting-ul din luna iunie cele doua gemene au interpretat melodia "New York, New York" insa prestatia lor a lasat mult de dorit. „Mi se pare infricosator modul in care voi, ca niste frumoase neveste ale lui Dracula, ati cantat despre New York. Parca ati fi vrut sa ne bantuiti. Va dau si eu o sansa. Anume, aceea de a va intoarce la Bucuresti!", a spus David Hasselhoff.

Fetele au sustinut ca nu vor sa se intoarca in Romania si ca vor sa devina niste staruri americane, pentru ca o merita. Cel de-al treilea membru al juriului le-a asigurat insa participarea in urmatoarea faza a competitiei.

Mai jos puteti vedea clipul cu prestatia lor:

Sursa: top10music.ro

Recomandari pe TOP10MUSIC:

1. Dido revine cu un nou album dupa o pauza de 5 ani
2. Thievery Corporation in concert la Bucuresti - Sala Palatului - 15 octombrie
3. Castiga albume cu muzica ta preferata!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.