Poti fi unul dintre cei 3 castigatori care vor primi unul din albumele puse la dispozitie de Universal Music Romania!

TOP10Music si Universal Music Romania te invita la concurs!

Poti fi unul dintre cei 3 castigatori care vor primi unul dintre albumele puse la dispozitie de Universal Music Romania!

Saptamana aceasta ai de ales intre Mr. & Ms. - Heartbeat si Morandi - N3XT.

Pasul 1: incarca pe TOP10Music o poza sau un videoclip "funny" cu tine de la o petrecere.

Pasul 2: Trimite link-ul pe adresa office@top10music.ro impreuna cu numele orasului in care locuiesti.

Castigatorii vor fi anuntati saptamana viitoare, in urmatorul numar al concursului organizat de Top10Music si Universal Music Romania.

Morandi - N3XT

Morandi revin pe piata cu cel de-al treilea album, N3XT. Cuprinde 14 piese, muzica si textul apartinand lui Marius Moga si Randi. Melodiile sunt cu precadere de dragoste, armonioase si cu versuri sugestive. Pentru acest album Morandi au colaborat cu Corina Chiriac, Helene (Elena Morosanu), fetele de la Wassabi (Lisa si Lora), precum si cu Alexandra Ungureanu si Anda Adam. Albumul contine hiturile Afrika si Angels (Love Is The Answer).

MR.&MS. - Heartbeat

MR.&MS. lanseaza albumul de debut: Heartbeat! Proiectul ii apartine lui Radu Sirbu, fost membru O-Zone, si sotiei sale, Ana.

Despre MR.& MS., Radu poveste: "Dupa o pauza de aproximativ doi ani de zile, o perioada in care am lucrat mult asupra mea si am fost intr-o continua cautare pentru a-mi gasi atat stilul muzical care ma reprezinta, cat si imaginea, am realizat un proiect care este gata sa treaca linia de start si sa ajunga la intregul public".

Dupa experienta si succesul acumulat alaturi de O-Zone, Radu este pregatit pentru un proiect de cea mai buna calitate si 100% original. Heartbeat contine 11 piese si 2 remixuri, cantate atat in limba romana, cat si in engleza. Contine single-ul Love Is Not A Reason To Cry.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest concurs, viziteaza TOP10Music, noul portal de informatie muzicala, cu cele mai tari formatii, artisti in voga, albume & concerte din Romania si nu numai.

Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.