Celebrul cuplu Ellen deGeneres si Portia de Rossi isi va pune pirostriile in curand. Legal!

Cuplul Ellen deGeneres si Portia de Rossi si-a gasit in sfarsit fericirea: se pot casatori legal, iar data nuntii a fost deja stabilita.

Hotararea lor a venit imediat ce au aflat ca in statul California s-au legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex.

Orientarea sexuala a realizatoarei TV Ellen de Generes (50 de ani), care a castigat recent cel de-al patrulea premiu Emmy consecutiv pentru cunoscutul show pe care il modereaza (Ellen), nu mai este de mult timp un secret. Inainte de a avea o relatie cu mult mai tanara Portia de Rossi (35 de ani), de Generes a avut-o ca partenera de viata pe actrita Anne Hache, in perioada 1997 - 2000. Se pare ca aceasta din urma nu era lesbiana convinsa, de vreme ce a parasit-o pe Ellen si s-a maritat cu cameramanul Coley Laffoon.

Pe de alta parte, Portia de Rossi, devenita celebra in urma rolului sau din cunoscutul serial Ally McBeal, nu a dezvaluit detalii in legatura cu viata ei intima pana in anul 2001, cand un tabloid american a publicat cateva fotografii in care actrita aparea in ipostaze intime cu Francesca Gregorini (fiica vitrega a lui Ringo Starr). Relatia celor doua a durat din 2000 pana in 2004, cand Portia a inceput sa se intalneasca cu Ellen deGeneres.

Aici puteti vedea anuntul oficial facut de Ellen despre viitoarea ei nunta cu Portia.

Articol de Qwerty


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.