Nicole Kidman, care asteapta primul sau copil biologic, a decis sa pozeze goala si insarcinata la varsta de 40 de ani.

Nicole Kidman, care asteapta primul sau copil biologic, a decis sa pozeze goala si insarcinata la varsta de 40 de ani, insa doreste sa astepte pana cand sarcina va fi mai avansata.

Actrita australiana l-a ales pe celebrul fotograf francez Patrick Demarchelier sa realizeze pictorialul in care va aparea nud. O sursa apropiata acesteia a afirmat ca Nicole vrea sa astepte pana cand va arata cu adevarat insarcinata pentru a face fotografiile.

Nicole a pierdut doua sarcini in timpul mariajului de zece ani cu Tom Cruise, de aceea fostul cuplu a adoptat o fetita si un baiat, Isabella, in varsta de 15 ani si Connor, de 13 ani. Visul actritei de a avea un copil biologic s-a indeplinit insa alaturi de actualul ei sot, cantaretul de muzica country Keith Urban, iar acum Nicole nu rateaza nicio sansa de a se mandri cu burtica ei de gravida.

La gala premiilor Country Music Awards din Las Vegas, actrita insarcinata in sapte luni a profitat de ocazie pentru a arata tuturor ca sarcina o face sa radieze de fericire. “Sunt atat de fericita. Nu pot cere nimic mai mult…poate doar niste sani mai mari”, a marturisit Nicole amuzata.

Nicole Kidman nu este prima vedeta care a acceptat sa fotografieze nud in perioada sarcinii, ea alaturandu-se unor celebritati precum Demi Moore, Britney Spears si Christina Aguilera.

Foto: skins.be
Sursa: Hollywood Multiplex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.