Pe data de 1 iunie, copiii se vor bucura de cea mai frumoasa surpriza pentru ziua lor: salonul de dulciuri si jucarii Sweet ‘n Toys Expo.

Pe data de 1 iunie copiii vor avea parte cu adevarat de toata atentia adultilor, iar Capitala va deveni pentru trei zile lumea de basm a celor mici. Vor fi amplasate ecrane video in patru puncte cheie ale Bucurestiului, care vor transmite imagini de la prima editie a Salonului de dulciuri si jucarii Sweet ‘n Toys Expo.

Evenimentul va fi dedicat Zilei Internationale a Copilului si se va desfasura in perioada 30 mai - 1 iunie, in cadrul World Trade Center Bucuresti! Atat pe cei mici cat si pe cei mari ii asteapta o lume de basm, plina de surprize, cu aroma de ciocolata, bomboane pe saturate si munti de jucarii.

Organizatorul salonului pentru copii a demarat deja campania de inscrieri, fiind invitati sa participe producatori, importatori si distribuitori de dulciuri si jucarii.

Sweet ‘n Toys Expo se va bucura de o ampla promovare atat prin canale new media (ecrane video stradale amplasate in zonele cu trafic intens din Bucuresti), cat si prin mijloace conventionale de publicitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.