Cocktail-ul nu-i cocktail, daca n-are un strop de alcool. Ceaiul nu-i ceai, daca n-are un strop de alcool. Chiar si si apa ar fi "mai apa", daca ar avea un strop de alcool.

Cocktail-ul nu-i cocktail, daca n-are un strop de alcool. Ceaiul nu-i ceai, daca n-are un strop de alcool. Chiar si si apa ar fi "mai apa", daca ar avea un strop de alcool.

Asa par sa gandeasca multe vedete de la Hollywood, care se expun in cele mai penibile ipostaze, prinse fiind in mrejele alcoolului. Britney Spears, Linsay Lohan, Amy Winehouse, Paris Hilton, Ben Affleck, David Hasselhoff, Paula Abdul si Danny DeVito sunt doar cateva dintre celebritatile filmate sub influenta alcoolului.

Britney Spears a apelat probabil la alcool pentru a-si rezolva problemele cu K-Fed... sau nu. Avand in vedere ca Federline este cel care a filmat-o in aceasta ipostaza, nu ne putem imagina decat ca era un "joc" in doi... Oricum ar fi, cam asa arata fosta virgina a Americii:

Dezastrul numit Lindsay Lohan este cap de afis si in ceea ce priveste vedetele turmentate. Se pare ca actrita blonda o face lata de fiecare data cand ajunge undeva unde poate avea acces la alcool. Ca apoi sprijina copacii in incercarea de a ramane in pozitie verticala, nu mai surprinde pe nimeni...

Acolo unde le avem pe Britney Spears si pe Lindsay Lohan, e musai sa fie si Paris Hilton. Nu cu mult timp in urma aparuse o stire conform careia celebra mostenitoare a averii Hilton si-a dedicat intreaga atentie elefantilor care obisnuiesc sa traga la masea. Se pare ca Paris a fost impresionata de moartea a sase pachiderme care au sfarsit electrocutate in timp ce incercau sa bea bere facuta in casa. Avand experienta in domeniul terapiilor de dezalcoolizare, ea a declarat pentru Sky News ca va face tot ce ii sta in putinta pentru ca astfel de “catastrofe sa nu se mai intample”. O fi oare pentru ca acea cantitate de alcool care intra in burta unui elefant este invers proportionala cu stocurile vedetei de la Hollywood?

Ce afectuos este Ben Affleck! Ne intrebam daca face astfel de gesturi si cand nu se afla sub influenta alcoolului. Actorul a hartuit-o practic pe biata jurnalista care incerca sa il intervieveze. Una peste alta, (nu) ne place accentul lui frantuzesc.

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Paula Abdul se afla de multa vreme intr-un con de umbra. Dincolo de faptul ca este o coregrafa priceputa care se ocupa de imaginea scenica a multor vedete de la Hollywood, nu prea ne mai incanta cu activitati noi. In cazul in care va intrebati ce mai face, acesta este raspunsul:

Despre Amy Winehouse rareori se mai scrie altceva decat ca bea si se drogheaza pe unde apuca. Artista in varsta de 24 de ani este de departe lidera vedetelor turmentate. Daca si bunul ei prieten, Brian Adams, a ajuns sa ii dedice melodii triste, prin care o avertizeaza ca flirteaza cu moartea, noi ce sa mai spunem?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.