Dupa luni de tratament impotriva cancerului pancreatic de care sufera, actorul Patrick Swayze in varsta de 55 de ani si-a pregatit testamentul.

Dupa luni de tratament impotriva cancerului pancreatic de care sufera, Patrick Swayze a fost surprins de ziaristi aratand palid si slabit, iar surse din anturajul sau au afirmat ca actorul si-a pregatit deja testamentul.

Actorul in varsta de 55 de ani incearca sa duca o viata cat mai normala, insa faptul ca a slabit foarte mult nu a putut trece neobservat de ziaristii care l-au fotografiat in timp ce isi facea cumparaturile in apropiere de casa lui din Los Angeles. Se pare ca Swayze este constient ca boala nu il va cruta si se pregateste de moarte, trecand pe numele sotiei sale bunuri materiale in valoare de milioane de dolari.

Potrivit unui prieten al cuplului, Patrick i-a spus Lisei Niemi, cu care este casatorit de 32 de ani, ca o va iubi mereu si ca nu si-ar fi putut imagina viata fara ea. Momentul emotionant a facut parte din despartirea iminenta de viata de care actorul simte ca se apropie.

Starul din filme precum “Dirty Dancing” si “Ghost” a fost operat de urgenta dupa ce cancerul s-a raspandit in organism, iar o parte din stomac i-a fost extirpata.

“Patrick a spus familiei sale ca nu renunta sa lupte cu boala, insa a vrut sa se asigure ca testamentul este pregatit in cazul in care sanatatea ii va ceda si nu va mai avea timp sa se ocupe de aceste lucruri”, a adaugat aceeasi sursa.

Sursa: HMultiplex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.