Un filmulet de 15 minute in care Marilyn Monroe face sex oral cu un barbat necunoscut a fost vandut pentru suma de 1,5 milioane de dolari unui om de afaceri american.

Un filmulet de 15 minute in care Marilyn Monroe face sex oral cu un barbat necunoscut a fost vandut pentru suma de 1,5 milioane de dolari unui om de afaceri american care nu doreste sa faca publica inregistrarea video.

Filmul este o copie a unei casete alb-negru, care dateaza din anii 1950 si care se afla inca in custodia FBI, pentru ca directorul institutiei din acea perioada, Edgar Hoover, a incercat sa demonstreze ca barbatul din inregistrare este fostul presedinte american John F. Kennedy. Filmuletul, realizat inainte ca Monroe sa devina celebra, o infatiseaza pe actrita imbracata, facand sex oral unui barbat caruia nu i se vede deloc chipul, potrivit colectionarului Keya Morgan, care a urmarit inregistrarea.

Morgan a descoperit caseta in timp ce filma un documentar despre viata lui Monroe si a vandut-o unui om de afaceri din New York care nu doreste sa o faca publica, din respect pentru frumoasa actrita. Morgan si-a dat seama ca femeia de pe caseta este Marilyn Monroe din cauza gesturilor, dar si pentru ca celebra sa alunita este vizibila.

Unul dintre fostii soti ai actritei, jucatorul de baseball Joe DiMaggio, a incercat sa cumpere caseta pentru suma de 25.000 de dolari, insa a fost refuzat. Marilyn Monroe s-a sinucis la varsta de 36 de ani, in anul 1962. Un an mai tarziu, presedintele Kennedy, despre care se zvonea ca ar avea o relatie amoroasa cu frumoasa blonda, a fost asasinat.

Sursa: HollywoodMultiplex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.