In ultimul timp, starurile de la Hollywood se imbogatesc doar de pe urma progeniturilor.

In ultimul timp, starurile de la Hollywood se imbogatesc doar de pe urma progeniturilor. Ultimul caz celebru este cuplul Jennifer Lopez - Marc Anthony, care a primit suma de 6 milioane de dolari pentru primele fotografii ale gemenilor Max si Emme.

Revista People a platit aceasta suma impresionanta pentru a arata lumii intregi gemenii in varsta de o luna ai cantaretei J.Lo, in timp ce Christina Aguilera a primit “numai” 1,5 milioane de dolari pentru primele poze ale fiului sau, pe care il cheama tot Max. Ziaristii sustin ca vedetele sunt intr-o competitie acerba pentru a castiga din ce in ce mai multi bani de la diverse publicatii.

Daca zvonurile potrivit carora Angelina Jolie ar fi insarcinata cu gemeni sunt adevarate, actrita poate primi si suma de 10 milioane de dolari pentru primele fotografii ale copiilor. Potrivit redactorului unei reviste americane, s-a ajuns la stadiul in care unele vedete decid sa faca mai multi copii doar pentru a castiga mai multi bani de pe urma fotografiilor cu micutii.

Imagine: skins.be

Sursa: Hollywood Multiplex


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.