Poti castiga o invitatie la cinema, valabila pentru doua persoane!

Locuiesti in Bucuresti sau Oradea? Yuppy si Hollywood Multiplex te invita la cinema!

Poti castiga una dintre cele 6 invitatii la film, 3 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si 3 la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, fiecare valabila pentru doua persoane. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail in care sa ne spui care a fost cea mai reusita "pacaleala" de 1 aprilie (pe care ai primit-o sau pe care ai facut-o).

Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Saw IV:

Scurta prezentare a filmului:

Dupa ce vestea ca detectivul Kerry a fost ucis se raspandeste, doi agenti FBI, Strahm si Perez ajung la locul faptei. Acolo, alaturi de detectivul Hoffmann, incearca sa isi dea seama ce s-a intamplat cu ramasitele lui Jigsaw si cu puzzle-ul pus la cale de acesta. Desi Jigsaw si ucenica sa Amanda au murit, comandantul SWAT este rapit si aruncat intr-un puzzle asemanator. In 90 de minute el trebuie sa evite capcanele puse la cale de Jigsaw si sa-si salveze un vechi prieten.

Afla mai multe detalii despre film citind cronica sa aici si apoi scrie-ne pe office@yuppy.ro pana pe data de 31 martie. Alaturi de raspunsul la intrebarea concursului, specifica in e-mail numele tau complet si orasul in care iti doresti invitatia. Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 4 aprilie. Ei vor putea merge la film la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si la Hollywood Multiplex Lotus Oradea in perioada 7 - 11 aprilie 2008.

Vezi aici programul filmelor care ruleaza in saptamana 28 martie - 3 aprilie la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Pentru a rezerva bilete, poti accesa acest link.

NOTA: Pentru a va putea califica in concurs, trebuie sa respectati conditiile de participare. Nu vor fi luate in considerare e-mailurile care nu contin toate informatiile solicitate. Datele personale ale utilizatorilor vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite in alt scop decat cel mentionat.

Citeste si:
„Război Civil” iminent la cinema, din 12 aprilie
„Război Civil” iminent la...

Multumim pentru e-mail-urile trimise! Iata castigatorii editiei precedente a concursului nostru:

1. Florina Nazarie - Bucuresti
2. Dumitru Petrisor Dumitrescu - Bucuresti
3. Daniela Stoica - Bucuresti
4. Leonard Roman - Oradea
5. Robert Crisan - Oradea
6. Anca Ramona Ursu - Oradea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.