Primul concert EvO din primavara lui 2008 va avea loc miercuri 2 aprilie, ora 21:00, in club El Grande Comandante din Bucuresti.

Primul concert EvO din primavara lui 2008 va avea loc miercuri 2 aprilie, ora 21:00, in club El Grande Comandante din Bucuresti (Str. Viitorului nr. 26). In deschidere vor canta cei de la Zgarie Nori. Seria va continua cu concerte in Brasov, Timisoara si Sibiu, asa ca verificati calendarul de evenimente al trupei pe site-ul oficial.

Ce aduce nou EvO in muzica romaneasca?

O fuziune de multe elemente ale muzicii alternative, cu multiple influente din diverse zone cum ar fi metal si progressive. Numele trupei, EvO, inseamna evolutie in si pentru muzica.

EvO a lansat in toamna lui 2007 primul sau EP, intitulat „Departe de nori”, un material care „defineste un sound cizelat in ultimul an de activitate” conform membrilor trupei. Materialul include patru piese si un bonus track, un videoclip si fotografii inedite si poate fi comandat sau downloadat for free de pe site-ul oficial al trupei.

Retail jobs

In aceeasi perioada a fost lansat si site-ul oficial, unde fanii pot gasi piese, poze si un blog unde sunt invitati sa dialogheze cu trupa.

Pentru anul in curs EvO are in program cat mai multe concerte si lucrul la primul album.

Biografie:

Trupa EvO s-a infiintat oficial in anul 2004, plecand de la idea abordarii stilului rock alternativ, capatand in timp si alte influente.

In toamna lui 2003, doi vechi prieteni, chitaristul Cosmin si bateristul Bogdan, au pus bazele trupei, ulterior fiind completati de Teodora Tanase – vocal si Sebastian Dosoftei – bass. Au inceput repetitiile si primul concert al formatiei a fost in data de 24 februarie 2004, in Club A din Bucuresti, in cadrul Alternative Competition organizata de MTV Romania.

In toamna lui 2004 trupa inregistreaza primul demo, iar una din piesele de pe acesta (“Cum ar fi”) apare pe compilatia RagEvolutia Rock 2004, lansata de Rage Records.

Citeste si:
Theo Rose, adevăratul motiv pentru care și-a făcut o schimbare de...
Theo Rose, adevăratul motiv...

In decursul ultimilor 4 ani trupa a sustinut concerte in cluburi bucurestene si din tara si a participat la mai multe evenimente muzicale de amploare, cum ar fi Maraton Rock (2004), Mountain Dew Urban Tour (2005), MotorRock 1 si 2 (2005-2006), Stufstock 3 si 5 (2005, 2007), Fete de la Musique (2006), B52 SummerFest (2006), Hard as Rock 2007.

De asemenea, membrii trupei participa si la evenimente de profil, cum ar fi Gestival editia 2007 (Cosmin Lupu) sau Electric Guitar Show 2008 (Cosmin Lupu si Bogdan Iliescu).

EvO a avut prezente de-a lungul timpului trei piese in RomTop City FM: Semn, Din interior si Ultima treapta.

In prezent membrii EvO sunt: Teodora Tanase (vocal), Cosmin Lupu (chitara), Alex Todoran (chitara bass), Bogdan Iliescu (tobe).

Pagini oficiale ale trupei:

www.trupaevo.ro
www.myspace.com/evoromania
www.boomr.ro/evo

In continuare, va invitam sa vedeti videoclipul piesei "Departe de nori" al trupei EvO:

Citeste si:
Cîțu: Uniunea Europeană este un proiect în continuă evoluție pe...
Cîțu: Uniunea Europeană este...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.