Se pare ca Rihanna este din nou indragostita.

Se pare ca Rihanna este din nou indragostita. Presa de peste Ocean a surprins fotografii inedite ale cantaretei alaturi de noul sau iubit, muzicianul Chris Brown.

Primele zvonuri au aparut dupa petrecerea data de Rihanna cu ocazia zilei sale de nastere. Cantareata a implinit 20 de ani pe 20 februarie si a sarbatorit alaturi de prietenii sai in clubul Les Deux din Hollywood. La petrecere cel care nu s-a dezlipit de bratul artistei a fost nimeni altul decat Chris Brown.

Mai mult, acesta i-a cantat Rihannei "La Multi Ani" in varianta acapella. Intrebata de ziaristi, artista a negat ca ar exista o relatie intre ea si Chris. Insa la numai cateva zile, paparazzi din Statele Unite i-au surprins pe cei doi indragostiti relaxandu-se in piscina hotelului Hilton Kingston din Jamaica, departe de ochii curiosilor. Acest lucru a transformat speculatiile in certitudini: Chris Brown este noul iubit al Rihannei!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.