Claire Forlani, Oliver Hudson si Jacqueline Bisset joaca in acest thriller incitant, inspirat dupa best-seller-ul Norei Roberts.

In curand pe DVD!

Film: Carolina Moon (TV)
Gen: Thriller
Regie: Stephen Tolkin
Distributie: Claire Forlani, Oliver Hudson, Jacqueline Bisset

Claire Forlani, Oliver Hudson si Jacqueline Bisset joaca in acest thriller incitant, despre o femeie care se intoarce in orasul natal pentru a reusi sa se impace cu trecutul ei tulbure.

Tory (Claire Forlani) stia ca nu ii va fi usor sa se intoarca acasa, chiar daca nu ar fi avut capacitatea unui medium de a prezice viitorul. Intoarcerea ei printre amintiri o face sa retraiasca imagini cumplite, care i-au trecut prin minte cu multi ani inainte, in noaptea cand Hope, prietena ei din copilarie, a fost ucisa cu brutalitate. Si, ca si cand aceasta situatie nu ar fi fost suficient de complicata, Tory descopera in scurta vreme ca moartea lui Hope a fost doar prima dintr-un sir de crime care au continuat in fiecare an, din acea zi cumplita. Iar partea cea mai rea este ca ucigasul sociopat a asteptat cu rabdare ca Tory sa se intoarca acasa.

Acum, ea are doua alternative: sa isi foloseasca puterile supranaturale pentru a-l prinde pe ucigas sau sa devina urmatoarea lui victima !

Filmul va fi lansat incepand cu data de 4 martie si distribuit de Prooptiki Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.