Comunitatea YUPPY: 2008 te asteapta cu noi surprize placute!

De cele mai multe ori ai nevoie de sfaturi utile, de informatii complete si usor de verificat. Insa nu intotdeauna gasesti solutii rapide pentru a rezolva diverse probleme cu care te confrunti, astfel ca te vezi nevoit sa cauti diverse metode care iti faciliteaza mai mult sau mai putin demersurile. Cel mai simplu este sa ceri parerea unui prieten care a trecut prin situatii asemanatoare, pentru ca el abia asteapta sa iti dea sfaturi. Ce ai spune insa daca ai avea cateva mii de prieteni, carora le place sa fie la curent cu tot ce inseamna moda, lifestyle, cariera, fitness, relatii si chiar te-ar ajuta sa iei cele mai bune decizii?

Comunitatea YUPPY exista pentru ca tu sa te informezi, citind si scriind despre tot ce iti poate fi de folos. Ai sansa de a vedea fotografii reale, clipuri haioase, jurnale interesante si de a intra in legatura cu oameni la fel de pasiona(n)ti.

Pentru a crea o comunitate puternica, noi si ceilalti cititori avem nevoie de parerea ta.

Pentru a putea beneficia de toate facilitatile oferite de comunitatea Yuppy, inregistreaza-te GRATUIT pe site sau, daca ai deja cont, autentifica-te. Vei fi redirectionat catre pagina ta de profil, unde ai acces la urmatoarele facilitati:

Album foto: poti uploada fotografii pe care sa le organizezi in albume in functie de locul si perioada cand au fost realizate.

Blog: poti tine un jurnal al activitatilor tale, unde poti face cunoscute hobby-uri, oferi sfaturi si indicatii, invita la discutii pe anumite teme.

Forum: aici poti interactiona cu membrii comunitatii, poti pune intrebari, poti raspunde, poti afla parerile altor persoane despre subiecte de actualitate.

Mesaje private: poti cere informatii suplimentare membrilor comunitatii alesi de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina personala a utilizatorului respectiv si sa faci click pe optiunea: “Trimite-i un mesaj”.

Citeste si:
Monopoly, razboiul mondial si un secret bine pastrat
Monopoly, razboiul mondial si...

Video: poti posta clipuri de pe site-uri precum Youtube.com, Metacafe.com si Trilulilu.ro.

Prieteni: iti poti crea o retea de prieteni, membri ai comunitatii YUPPY. Astfel, vei afla primul cand persoanele din lista ta uploadeaza o noua poza, un clip sau completeaza blogul.

Editare profil: poti oferi mai multe amanunte despre tine, despre activitatile si hobby-urile tale, completand campurile din pagina de profil.

Aici poti afla care sunt ultimii utilizatori inregistrati si ultimele poze adaugate. In sectiunea de poze afli care sunt cele mai vizualizate, mai comentate sau mai noi imagini postate de membrii comunitatii. In sectiunea de video ai acces la cele mai importante si cele mai noi clipuri postate de utilizatori.

Mult succes!

Echipa YUPPY


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.