Poate ca va doriti sa schimbati ceva in viata. Poate ca va confruntati cu niste dileme personale, care va tulbura existenta...

Poate ca va doriti sa schimbati ceva in viata. Poate considerati ca meritati mai mult decat sunteti platiti sau ca sunteti inzestrati cu un talent mult mai mare, pe care profesia sau activitatea curenta nu va permite sa-l exploatati la maximum. Poate ca va confruntati cu niste dileme personale, care va tulbura existenta.

Indiferent ce v-a impins sa recurgeti la analiza ideilor prezente in aceasta carte, se pare ca va aflati in cautarea unor raspunsuri. Faceti parte dintre norocosii vietii, care sunt gata sa intreprinda cateva schimbari in universul lor - si acesta este subiectul cartii de fata: transformarea vietii din ceea ce este in prezent in ceea ce ar trebui sa fie.

"Pentru a avea mai mult, trebuie sa evoluam mai mult" este chintesenta filozofiei dezvoltarii personale, a succesului si fericirii, subiecte abordate de Jim Rohn in 'Cele cinci elemente esentiale ale vietii'.

Rezultatele si stilul de viata sunt efectele, dar filozofia noastra personala, atitudinea si activitatea sunt cauzele supreme ale efectelor. Pentru a schimba efectele, trebuie sa schimbam cauzele. Cu toate acestea, cei mai multi oameni blameaza efectele, dar continua sa sustina cauzele. Dupa ce veti citi si va veti insusi acest ghid al succesului personal, veti descoperi un potential nemarginit, cum nu ati crezut vreodata ca poate exista.

Titlul cartii: Cele cinci elemente esentiale ale vietii
Autorul: Jim Rohn
Pretul: 15,00
Editura: Amaltea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.