Festivalul International de Teatru aduce la Bucuresti zece trupe de teatru din Europa.

Bucuresti, 20 aprilie - 20 mai 2007

Festivalul International de Teatru aduce la Bucuresti zece trupe de teatru din Europa (Bulgaria, Letonia, Marea Britanie, Lituania, Italia, Franta, Cehia) si doua din Statele Unite ale Americii, carora se vor alatura trupe romanesti cu cele mai valoroase montari ale momentului. Festivalul este structurat pe doua sectiuni: MARI SPECTACOLE si TEATRU INDEPENDENT.

Festivalul International de TeatruReprezentatiile din cadrul sectiunii MARI SPECTACOLE se vor desfasura la Teatrul National Bucuresti si la Teatrul Bulandra. La categoria TEATRU INDEPENDENT, iubitorii genului vor putea urmari spectacole de buzunar sustinute de trupe de actori independente, gazduite de Teatrul Metropolis care isi deschide portile cu prilejul acestei sarbatori culturale.

B-FIT - Festivalul International de Teatru este evenimentul cu cea mai mare amploare din cadrul Primaverii Culturale Bucurestene, proiect aflat la cea de-a doua editie. Primavara Culturala Bucuresteana a debutat cu spectacolul "PROMS of DelightEasterEdition 2007" pe 9 aprilie a.c., la Ateneul Roman si contureaza noul profil al Capitalei, alaturi de celelalte orase europene.

Perioada 25 aprilie - 29 aprilie va fi dedicata Festivalului de Jazz. Seria evenimentelor culturale va continua cu Festivalul de Film care se va desfasura in perioada 4 mai - 14 mai a.c. Ziua Europei va fi sarbatorita in ziua de 9 mai, printr-o parada militara si un show al formatiilor de muzica militara din tari membre ale Uniunii Europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.