X-Men: Ultima infruntare reprezinta cel de-al treilea si ultimul capitol al trilogiei X-Men. Echipa de mutanti are de aceasta data doi noi membri - Angel si The Beast - dar si noi probleme de rezolvat.

X-Men: Ultima infruntare reprezinta cel de-al treilea si ultimul capitol al trilogiei X-Men. Echipa de mutanti are de aceasta data doi noi membri - Angel si The Beast - dar si noi probleme de rezolvat. Unul din ei, mutanta Jean Grey, renaste sub un alt nume - Dark Phoenix - cu noi puteri, dar si cu noi scopuri: de asta data distructive.

X-Men: Ultima InfruntareGrupul condus de profesorul Xavier va trebui sa lupte acum nu numai cu Dark Phoenix, ci si impotriva fratiei conduse de intolerantul Magneto, cel care a pornit deja un crunt razboi impotriva umanitatii.

Prin descoperirea unei noi modalitati prin care se stopeaza mutatiile genetice, existenta celor din echipa X-Men si a tuturor mutantilor de pe Pamant e pusa acum sub semnul intrebarii. In mijlocul razboiului total, cineva trebuie sa ia o hotarare pentru a scapa lumea de la distrugerea totala.

SUA, 2006
Actiune / Fantastic
Regia: Brett Ratner
Cu: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Anna Paquin, Halle Berry

Sursa: 24fun.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.