Instagram superstar Marty Cooper, cunoscut si ca Hombre McSteez, este un artist cu puteri mai putin obisnuite. In sensul ca, Marty Cooper reuseste sa da viata desenelor sale.

Exageram, bineinteles, dar Cooper contopeste atat de bine lumea animata cu cea reala incat ilustratiile sale par ca prind viata.

Foloseste o tehnica extrem de simpla, folosita in urma cu multi ani de vechii ilustratori. Artistul deseneaza pe folii transparente diferite personahe pe care le suprapune apoi peste decorul obisnuit. Langa o portocala pe jumatate mancata pune un monstru care o devoreaza, iar langa un zgarie nori pune un urs urias care foloseste cladirea pentru a se scarpina.

In lumea lui Cooper, poti da peste un tantar obosit, reflectand la propria existenta in timp ce bea un frappe sau peste un porumbel-rege care calareste un alt porumbel.

Dupa ce creaza un scenariu plin de haz, in care lumea animata se contopeste cu cea reala, artistul fotografieaza rezultatul si il pune pe Instagram.

Mai multe imagini puteti vedea mai jos, dar si pe contul de Instagram al lui Marty Cooper.



Sursa foto: Hombre McSteez


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.