Ce credeti ca se intampla cand un adult cu un simt morbid al umorului pune mana pe o carte de colorat? Daca aveti cumva impresia ca va da viata imaginilor sau ca ii va invata pe cei mici sa coloreze corect, in interiorul conturului, va inselati. :)

Daca ai vazut o carte de colorat, le-ai cam vazut pe toate. Sunt pline de animale si flori zambitoare, soare, printese, norisori pufosi, unicorni si, in general, de tot ce e mai frumos si mai inocent. Ce se intampla in momentul in care un adult cu un simt morbid al umorului pune mana pe o carte de colorat? Spre deliciul nostru, al oamenilor mari, imaginile inocente primesc o doza serioasa de pervertire.

Cei mai multi dintre noi, pentru ca tinem la moralitatea si inocenta copiiilor nostri, nu indraznim sa le stricam imaginea naiva despre lume. Nu este cazul celor de la “Coloring Book Corruptions” care au transformat cartile de colorat pentru copii in carti de pervertit si colorat pentru adulti.

Asa se face ca, in imaginile pervertite de adulti, un caine care inoata cu un colac este de fapt un caine mancat de pesti pirahna, o soparla care alearga voioasa prin iarba este, de fapt, o soparla care incearca sa scape de raza arzatoare a unei lupe, iar o omida care citeste dintr-o carte devine o omida ca savarseste un ritual satanic.

Suna morbid? Este! Dar este si al naibii de amuzant.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe blogul Coloring Book Corruptions. Daca aveti de gand sa pervertiti cartea de colorat a fiicei, nepoatei, veriosorului sau copilul colegei de servici, puteti urca propriile creatii pe blogul acestora.

Sursa foto: Coloring Book Corruptions


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.