Chuck Norris, Robert Downey Jr. si Will Smith in uniforma de general.

Artistilor le place sa isi imagineze cum ar fi daca... Cum ar fi daca vedetele ar fi niste persoane de rand fara o armata de stilisti in stanga si una de chef personali in dreapta, cum ar fi daca printesele Disney ar fi reale sau personaje din alte povesti si tot asa.

Steve Payne si-a imaginat cum ar fi daca vedetele ar fi fost generali rusi si, poate, eroi in vreun roman de Dostoievsky. Si tot imaginandu-si el, a ajus sa creeze proiectul Replaceface.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Ideea este cat se poate de simpla si se realizeaza dupa urmatoarea reteta: se deschide Photoshop, se ia un bucata portret pictata de George Dawe, se adauga capul unei vedete peste corpul generalului rus (unul din cei peste 300 pe care i-a pictat Dawe) infatisat in portretul deschis, se potrivesc luminiile si nuantele dupa gust, se apasa butonul Save As.

Retail jobs

Colajele lui Payne sunt realizate cu deosebita meticulozitate, artistul acordant atentie unor detalii ca luminia, culori, stil pentru a combina elementele intr-o compozitie cat mai realista.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Steve Payne


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.