De cateva zile incoace, clipul de mai jos face inconjurul lumii. Va recomandam sa urmariti si voi acest timelapse fabulos. Apasati Full Screen, puneti-va castile pe urechi, asezati-va confortabil in scaun si incepeti ziua frumos, foarte frumos.

Simion Christen este numele fotografului care a realizat acest clip fabulos. Bagati de seama, nu este un timelapse ca oricare altul, ci este rezultatul a mai bine de doi ani de munca, a numeroase zile de asteptare a conditiilor meteo perfecte, a sute de ore de cautare a unghiurilor perfecte si a celor mai bune locuri din orasul San Francisco din care ar putea fi surprinsa interactiunea magica dintre ceata moale, crestele Caloforniei si iconicul Golden Gate Bridge.

Una din dimineti a fost cu adevarat memorabila”, povesteste Simion. „Planuisem sa ajung la Golden Gate Bridge inainte de rasaritul soarelui, ceea ce a insemnat ca am fost nevoit sa ma trezesc la 4 dimineata. Cand am ajuns la baza podului, tot ce puteam vedea era o ceata groasa. Am continuat sa conduc peste pod si, in cele din urma, am reusit sa ies din pacla groasa intr-o oaza de lumina. Cerul era perfect senin, doar cativa nori pierduti ici si colo. Era frumos. Am parcat masina si am pornit spre locul preferat de fotografiat. Conditiile erau perfecte. Pe masura ce soarele rasarea, norii pareau ca se aprind, iar ceata se risipea peste oras. Cand soarele a rasarit in cele din urma, ceata a devenit aurie. A fost magic”.

Numit „Adrift”, clipul este o scrisoare de dragoste adresata orasului San Francisco.

Apasati Full Screen, puneti-va castile pe urechi, asezati-va confortabil in scaun si incepeti ziua frumos, foarte frumos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.