Cele mai frumoase declaratii de dragoste din istoria cinematografiei

Filmele sunt uneori leacuri pentru sufletele ranite. Aduc oamenii impreuna, incing dezbateri si aduc bani pe banda rulanta. Inventia cinematografului a fost una dintre cele mai mari reusite ale oamenilor si a fost poate primul pas catre o societate cu adevarat moderna. Sursa de inspiratie pentru indragostitii din lumea intreaga, din filme au venit cele mai frumoase declaratii de dragoste.

1. JACK SI ROSE IN TITANIC

"Castigarea acestui bilet, Rose, a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata...m-a adus la tine...trebuie sa imi faci aceasta onoare, Rose. Promite-mi ca o sa supravietuiesti. Ca nu o sa renunti, indiferent de ce se intampla, chiar daca iti pierzi speranta. Promite-mi acum, Rose, si onoreaza-ti promisiunea.

2. HARRY SI SALLY, CAND HARRY A CUNOSCUT-O PE SALLY

Iubesc faptul ca racesti cand sunt 22 de grade afara. Iubesc faptul ca iti ia o ora si jumatate sa comanzi un sandvis. Iubesc felul in care ti se increteste nasul cand te uiti la mine de parca as fi nebun. Iubesc faptul ca dupa ce stam toata ziua impreuna, hainele mele pastreaza inca mirosul tau.Si iubesc faptul ca esti ultima persoana cu care imi doresc sa vorbesc inainte de culcare. Si nu pentru ca ma simt singur sau pentru ca este Revelionul. Am venit aici in seara asta pentru ca atunci cand iti doresti sa-ti petreci restul zilelor cu cineva, vrei ca acestea sa inceapa cat mai repede.

3. HEATHCLIFF SI CATHERINE, LA RASCRUCE DE VANTURI

Catherine Earnshaw, sa nu ai parte de odihna cat timp traiesc eu! Eu te-am ucis! Bantuieste-ma! Bantuieste-ti criminalul! Stiu ca fantomele pasesc pe fata pamantului! Fii cu mine vesnic! Capata orice forma, innebuneste-ma, dar nu ma lasa singur in intunericul in care nu te gasesc! Nu pot sa traiesc fara viata mea! Nu pot sa traiesc fara sufletul meu!

4. LANDON CARTER SI JAMIE, A WALK TO REMEMBER Iubirea este indelung rabdatoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasa, iubirea nu se lauda, nu se mandreste. Ea nu se poarta necuviincios, nu cauta ale sale, nu se manie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.