Bloggerii si-au unit fortele sa sustina Echipa Nationala in meciul cu Olanda. Bloggeri din intreaga tara au scris mesaje de incurajare jucatorilor, pe care le-au trimis Federatiei Romane de Fotbal, in speranta ca vor fi citite de tricolori.

Acestia vor fi alaturi de tricolori si din tribune, fiind sustinuti de sponsorul oficial al Nationalei - City Insurance - si mobilizati de Chinezu.eu: numele tuturor celor care s-au implicat in incurajarea tricolorilor au fost trecute pe un steag care va fi fluturat pe stadion, in timpul meciului, de 3 reprezentanti ai blogosferei prezenti pe Amsterdam Arena.

Cateva dintre cele mai incurajatoare mesaje:


  • Mesajul care a strans cele mai multe comentarii si like-uri din partea cititorilor vine de la Camelia Sima din Brasov, care va fi unul dintre cei trei bloggeri prezenti pe stadion la meciul Olanda-Romania: “Pe 26 martie, la Amsterdam, vom porni impreuna intr-o noua calatorie de nouazeci de minute, un pas pe drumul catre noptile braziliene de anul viitor, pe drumul catre o calificare la care ravnim cu totii de prea multa vreme. Sa va fie calatoria magica, tricolori si sa va intoarceti acasa aducand victoria. Sa faceti un pas inainte pe drumul spre Brazilia si sa nu uitati ca indiferent de rezultat, indiferent de scor, noi suntem mereu de partea voastra”.

  • Baieti, inainte de meci, amintiti-va ca sunteti romani si fiti mandri de asta, amintiti-va ca suntem o parte din istoria fotbalului, amintiti-va de cei ce nu au avut complexe impotriva marilor echipe ale Europei sau ale lumii, amintiti-va de Dobrin, de Hagi, de Popescu, de Boloni, de Camataru, de Lacatus! Insa nu jucati cu toate astea pe umeri! Nu uitati ca suntem alaturi de voi si la bine si la greu!” scrie Dragos Geornoiu din Craiova.

  • Baieti, stoarceti portocala mecanica!” spune Mihai Dumitru din Bucuresti

  • Se spune ca in viata unui om exista doua zile importante: ziua in care s-a nascut, ziua in care a aflat de ce. Parafrazand spusele de mai sus, le doresc tricolorilor ca ziua de 26 Martie sa fie pentru ei ziua in care lumea sa afle de ce s-au facut fotbalisti.” zice Daniel Botea din Craiova

  • Ati rapus ienicerii in inima Turciei. E timpul sa ne ocupam si de adversarii dinspre miazanoapte (...) E timpul sa le aratam vecinilor de la apus ca prin aste picioare mai curge un singe de roman cu tehnica de brazilian.” spune Andrei Albu din Baia Mare.

  • Hai (…)sa le aratam olandezilor ca putem sa dam gata un suc de portocale stors pe terenul lor si ca la Bucuresti a fost doar o intamplare nefericita ca ne-am inecat putin cu patru coji de portocala mecanica :) . Si chiar daca nu vom pleca invingatori de pe Amsterdam Arena (e bun si un egal) trebuie sa aratati ca doriti victoria, ca va luptati pentru ea” scrie Petru Dalea din Resita.

Chinezu, de la Chinezu.eu explica: “Am decis sa ne implicam, ca bloggeri, in sustinerea baietilor nostri pentru ca si noi si ei facem ce facem din suflet. Iar asta s-a vazut in mesajele pe care bloggerii le-au transmis tricolorilor. Iar faptul ca, multumita lui City Insurance, in tribuna la Amsterdam vom fi trei bloggeri care vom flutura un steag cu numele altor cateva zeci de bloggeri este o isprava de care suntem foarte, foarte mandri!”.

Harta cu toate mesajele bloggerilor poate fi accesata aici.

Romania joaca impotriva nationalei Olandei marti, 26 martie, pe Amsterdam Arena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.