Daca ai avea puterea, tu ce le-ai darui oamenilor?

Bogdan Vetu, Alex Ivan si Robert Enache si-au pus urmatoarea intrebare: ce ar darui oamenii oamenilor daca ar avea aceasta putere? Asa ca au iesit pe strada si au inceput sa intrebe trecatorii. Au montat apoi raspunsurile intr-un clip frumos si emotionant. Poate ca a fost de vina montajul sau poate ca de la coloana sonora se trage, cert este ca raspunsurile lor nu ne-au lasat indiferenti.

Asadar, ce ai darui oamenilor daca ai avea aceasta putere? Sanatate? Iubire? Mintea de apoi? Rabdare? Compasiune? Intelegere? Prezenta de spirit? Un zambet? Buna intrebare, dar si mai bune sunt raspunsurile. Priviti numai:

Proiectul se numeste „Vorbe simple pentru timpuri noi” si le apartine lui Bogdan Vetu (concept), Alex Ivan (video & production) si Robert Enache (sound assistant). Momentan a fost uploadata doar prima parte, dar le asteptam cu nerabdare pe urmatoarele.

Dar voi, daca ati avea puterea, ce le-ati darui oamenilor?

Mai multe detalii despre proiect gasiti pe site-ul lui Bogdan, bogdanvetu.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.