Un proiect emotionant care surprinde relatia dintre o mama si fiica ei.

"Mother + Daughter", proiectul tinerei artiste Carra Sykes, nu are in spate o poveste care sa va tina cu sufletul la gura. Fotografiile sale valoreaza, insa, mai mult decat orice poveste, oricat de cliseic ar suna asta. Cuprind mai multa emotie pe pixel patrat decat multe alte proiecte peste care am dat in explorarile virtuale de zi cu zi. V-am facut curiosi? Atunci hai sa va spun despre ce este vorba. :)

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Carra Sykes are 24 de ani si este grafic designer. Locuieste in Greensboro, Carolina de Nord. Era in cautarea unui job atunci cand i-a venit ideea proiectului "Mother + Daughter". Se decisese, de fapt, cu mult inainte sa nu se lase absorbita de frustrarea care vine la pachet cu procesul de cautare a unui loc de munca si sa-si foloseasca energia creativa facand altceva. Poate un proiect dragut.

Ideea propriu-zisa i-a venit cand unchiul sau a glumit pe seama obiceiului mame ei, Marti, de 59 de ani, de a purta hainele hip ale fiicei. Amuzatat de acesta observatie, Carra a facut o fotografie cu ea si mama ei purtand aceleasi haine si comportandu-se, in principiu, la fel. Cum rezultatul i-a placut mult, a mai realizat cateva fotografii similare. Asa s-a nascut "Mother + Daughter" un proiect cu o atmosfera jucausa si emotionanta deopotriva, un proiect care surprinde relatia dintre o mama si fiica ei, despre cum poate fi depasite diferentele intre generatii

Asa mama, asa fiica, nu? :)

Mai multe imagini puteti gasi in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistei.

Sursa foto: Carra Sykes


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.