"Asasinarea lui Richard Nixon" este o poveste bazata pe fapte reale. Filmul prezinta un vanzator de mobila cu probleme psihice ce a nascocit un plan de ucidere a presedintelui Richard Nixon in 1972, prin deturnarea unui avion care sa zboare deasupra Casei Albe si care sa lanseze o bomba cu gaz asupra acesteia.

"Asasinarea lui Richard Nixon" este o poveste bazata pe fapte reale. Filmul prezinta un vanzator de mobila cu probleme psihice ce a nascocit un plan de ucidere a presedintelui Richard Nixon in 1972, prin deturnarea unui avion care sa zboare deasupra Casei Albe si care sa lanseze o bomba cu gaz asupra acesteia. Barbatul este despartit de sotie si este foarte stresat deoarece la locul de munca este bataia de joc a colegilor.

Asasinarea lui Richard NixonTentativa de a salva vechea afacere a tatalui sau impreuna cu un partener negru esueaza din cauza refuzurilor primite de la banci. Atunci cand primeste actele de divort, totul se naruie, iar incalcarea promisiunilor facute de catre Richard Nixon reprezinta ultima picatura care a umplut paharul. O stire despre un pilot care a aterizat cu elicopterul pe peluza din fata Casei Albe ii da ideea atacului.

Regizor: Niels Mueller
Distributie: Sean Penn, Naomi Watts, Don Cheadle, Jack Thompson, Brad William Henke, Nick Searcy, Michael Wincott, Mykelti Williamson, April Grace, Lily Knight

Sursa: hmultiplex.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.