Simon Beck a transformat o activitate banala precum plimbatul in arta.

Nu, nu au vreo provenienta extraterestra si nici nu sunt realizate cu ajutorul unei masinarii. Desenele de mai jos sunt produsul imaginatiei unui artist foarte talentat.

Simon Beck este un artist aparte. Deseneaza tablouri in zapada folosindu-se doar de urmele lasate de bocancii pe care ii incalta. O face din pura pasiune, chiar daca operele sale de arta sunt efemere si nu vor rezista, cel mai probabil, mai mult de cateva zile.

Totul a inceput in 2004 cand, pentru a-si face plimbarile mai interesante, Simon Beck a creat o stea in cinci colturi. De atunci si-a tot perfectionat arta, creand modele geometrice din ce in ce mai complexe si la o scara din ce in ce mai mare. Fiecare desen masoara acum aproximativ 500 de metri in diametru.

Ultimul desen realizat este un dragon urias pe care la realizat in apropiere de Yakutsk, Siberia. Beck s-a plimbat aproape 10 ore prin zapada pentru a crea impresionantul desen.

The dragon made for Baslev's movie DRAKONY, in Siberia (Yakutsk) in October 2015Beyond the firemakers are 3 tracks...

Posted by Simon Beck's Snow Art on Friday, November 6, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.