O instalatie artistica superba.

Imagineaza-ti ca te plimbi prin oras sau ca alergi grabit pe strazi in drum spre birou. La un moment dat, treci pe sub un felinar stradal si, in secunda urmatoare, acesta infloreste precum o floare.

De o astfel de experienta au avut parte trecatorii din piata Valero, din Ierusalim. Designer-ii de la HQ Architects au instalat mai multe felinare in forma de floare in piata Valeri din Ierusalim. In momentul in care cineva se apropie de unul din felinare, petalele acestora se deschid, iar felinarul infloreste asemeni unei flori. Proiectul se numeste „Warde” si a atras atentia presei internationale.

„Proiectul face parte din eforturile municipalitatilor de a infrumuseta spatiul urban din centrul orasului si, in special, din aceasta piateta. Scopul proiectului Warde nu a fost sa lupte cu haosul, ci sa inveseleasca spatiul urban”, au declarat autorii proiectului potrivit designboom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.