Arta picturii pe corp dusa la un alt nivel.

Cand Craig Tracy, un artist din New Orleans, a realizat pictura 3D a unui tigru din sudul Chinei, folosind drept panza trupurile a trei femei, arta picturii pe corp a trecut la un alt nivel. Stacheta a fost ridicata, din nou, de doua artiste care au realizat, separat, doua lucrari impresionante ca amploare si complexitate. Trina Merry si Emma Hack sunt cele doua artiste, prima originara din San Francisco, cea de-a doua din Adelaide, Australia, care au reusit sa transforme un grup de oameni in trei tipuri de motociclete, respectiv intr-o masina distrusa.

Proiectul Trinei Merry se numeste Art Alive si a fost creat pentru promovarea turului "International Motorcycle Roadshow" care se va deschide pe 2 noimebrie. Trina Merry a facut o treaba extraordinara reusind sa transforme trupurile unui grup de oameni format din instructori yoga, acrobati si modele in trei tipuri diferite de motociclete.

Retail jobs

In cealalta parte a lumii, Emma Hack a pictat 17 oameni astfel incat sa arate ca o masina distrusa intr-un accident. Proiectul face parte din campania de educare derulata de South Australia's Motor Accident Commission prin care se doreste constientizarea pericolelor implicate de viteza la volan. Transformarea oamenilor in masini este o reprezentare vizuala nemaipomenita a mesajului campaniei: "We all play a part".

In continuare, te lasam sa urmaresti cateva secvente din spatele scenelor si sa vezi mai multe imagini aici si aici

Sursa foto main: Dreamstimeweb

Sursa foto articol: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.