Fie ca picteaza cu pete de cafea sau monteaza un portret din soseste, Red Hong nu conteneste sa ne uimeasca. De data aceasta, artista a sculptat portretul lui Mark Zuckerberg in carti. Ironic, nu?

Nu este pentru prima data cand va povestim despre Red Hong. Tanara artista a mai realizat printre altele portretul unui celebru pop star chinez, Jay Chou, din pete de cafea, dar si portretul regizorului Zhang Yimou din soseste. Red experimenteaza constant, iar de data acesta a sculptat portretul lui Mark Zuckerberg in carti. In mod ironic, si-a numit lucrarea "FaceBook". :)

Ideea i-a venit in timpul unei excursii in America. Pentru a marca in vreun fel vizita, Red a dorit sa realizeze portretul unei figuri emblematice din cultura americana. Intrand pe Facebook pentru a cere parerea fanilor, si-a dat seama ca are subiectul in fata ochilor. Asa s-a decis sa realizeze portretul lui Zuckerberg, fondatorul Facebook si, pentru a se juca putin cu vorbele, il va face din carti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.