In mainile unui artist stradal, spatiul public poate prinde viata.

Blamata de unii, preaslavita de altii, arta stradala s-a aflat intotdeauna undeva la granita dintre arta si vandalism. Disproportia s-a redus considerabil in ultima perioada, autoritatile alocand din ce in ce mai des spatii in care artistii stradali sa se defasoare. Polonia este una din tarile care organizeaza frecvent proiecte prin care artisti stradali renumiti sunt invitati sa dea viata spatiului urban. Cred ca prin primvara anului trecut Muzeul de Arta Contemporana din Los Angeles organiza o expozitie dedicata artei stradale si graffiti-ului, un prim pas in incercare de depasire a controversei legata de muzealizarea artei stradale.

Trecand peste polemici, nu poate fi negat faptul ca arta stradala este una din cele mai puternice miscari artistice. Un artist stradal bun poate da viata spatiului luat in gija. Asta pare sa ne spuna si cei de la Corridor Digital cu Brush with Death.

Retail jobs

Brush with Death este un colaj istet de scene desprinse din filmele de actiune, efectete speciale, jocuri video si... arta. Un scurtmetraj ludic in care creatia prinde viata, la propriu, si porneste intr-o lupta impotriva „instantei regulatoare”. Ce mai, vedeti mai multe cu proprii ochi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.