Spatiul de langa vila este ocupat de multa verdeata, o terasa si o piscina racoritoare. Vegetatia este abundenda, iar plaja se afla la cateva sute de metri distanta...

Pentru inspiratie si relaxare vizualava prezentam, din cand in cand, case superbe construite fie de catre amatori, fie de studiouri celebre de design si arhitectura. Fiecare proiect are farmecul lui, dupa cum bine ati putut vedea ce a facut Simon Dale: o casa de poveste. Sau resedinta construita de FitzSimmons pentru trupa de rock The Flaming Lips.

Astazi avem in fata ochilor ultimul proiect la care au lucrat arhitectii de la Bates Masi, o firma cu peste 40 de ani de experienta in domeniu si premii cat cuprinde. Vila de la Quail Hill suprinde prin simplitate, o mixtura ideala intre lemn, sticla si ciment, o pozitionare de vis si o organizare incredbila a spatiului. Privita din exterior, casa pare cu un etaj imbracat in lemn si suprapus pe un parter solid din ciment, insa afirmatia e partial demonstrata la interior, intrucat livingul nu dispune de nimic deasupra, continuandu-se cu acoperisul in V, creand o atmosfera linistitoare si o senzatie de spatiu mai mult decat suficient.

Semineul, continuat la exterior cu un horn masiv si parca desprins din filmele clasice americane, proiecteaza la interior forme diverse atunci cand focul arde linistit. Iluminarea naturala este ireprosabila gratie geamurilor duble si generoase. La partermai exista un dormitor, bucataria si o baie. Urcand pe scarile din lemn masiv, la etaj gasim alte doua dormitoare si inca o baie.

Spatiul de langa vila este ocupat de multa verdeata, o terasa si o piscina racoritoare. Vegetatia este abundenda, iar plaja se afla la cateva sute de metri distanta...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.