Cum ar fi daca cineva ar desena cele mai banale scene din viata ta?

Exista in fiecare din noi instinctul ca, atunci cand vedem o scena interesanta, sa scoatem repede aparatul foto sau telefonul si sa o imortalizam. Si Hama-House, un ilustrator din Tokyo, face la fel, numai ca, in loc de aparatul foto, artistul scoate o bucata de hartie si un creion si incepe de deseneze scena.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Atunci cand nu face ilustratii pentru reviste, carti, TV sau diferite site-uri, lui Hama-House ii place sa deseneze viata de zi cu zi, in creion.

Poate ca tie, faptul ca iti astepti cafeaua intr-un bar sau ca citesti o carte in metrou ti se pare plicticos si neinteresant. Pentru Hama-House, insa, este un motiv suficient de bun sa-si scoata ustensilele din rucsac si sa transforme o scena aparent banala intr-o ilustratie fermecatoare.

Dupa ce a terminat de desenat, juxtapune schita cu scena reala si ne arata interpretarea creativa pe care o da el lumii.

Retail jobs

Inainte de a va invita sa ii admirati schitele din GALERIA FOTO, trebuie sa va spun ca Hama-House, pe langa ilustratii, mai face comicuri si GIF-uri animate, ambele la fel de kawaii ca schitele despre viata de zi cu zi.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Hama-House


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.