Faceti cunostinta cu Maximilian si Daniel Zielinski, romanii care construiesc mult visatul Apple Campus.

In 2009, cu putin timp inainte sa moara, Steve Jobs a gandit designul viitorului sediu Apple din California. Multe s-au scris de atunci despre acest proiect – ca ar fi fost mare cat un oras, ca ar fi futurist ca o nava spatiala, ca ar fi avut propriul sistem, propriul habitat, propriul oxigen. Ceea ce putin stiu este ca de transformarea proiectului din schita inttr-un campus real se ocupa doi romani.

Se numesc Maximilian si Daniel Zielinski, sunt frati gemeni si au in portofoliu proiecte care ar face pe oricine invidios. Ca sa va faceti o idee, cei doi au redesenat Parisul si au fost premiati pentru idee, au proiectat de la zero un oras in mijlocul desertului, au realizat turnul de 300 de metri al Bancii Nationale din Kuweit si, de aproape patru ani, lucreaza de zor sa ridice noul sediu Apple.

"Apple Campus este proiectul nostru de suflet, la care lucram de aproape patru ani. Va fi probabil una dintre cele mai importante cladiri construite in ultima vreme si va crea noi standarde in constructia de birouri. Lucrul la un asemenea proiect este nepretuit. Totul este la superlativ. De la relatia cu clientul – insusi Steve Jobs, care si-a dedicat mare parte din timp acestui proiect, participa activ la dezvoltarea conceptului –, la scara si complexitatea temei, relatia cu o armata de consultanti specializati pe diverse teme, relatia cu constructorii si sistemul de selectie si monitorizare, precum si tehnologia impinsa la limita si nu in ultimul rand metodele de prezentare – toate impun un nou standard chiar si in cadrul biroului nostru", povesteau cei doi frati intr-un interviu Elle.ro

Apple Campus va fi gata in 2016.

Iata cum isi imagina Steve Jobs sediul Apple:

Foto main: interior cladire birouri sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.