Culori vii, imagini tridimensionale, linii ascutite si sigure, lumina perfecta. Aceste imagini par sa fie fotografii ale unor obiecte cotidiene. Uita-te mai bine. Vei fi surprins.

V-am prezentat pana acum numerosi artisti care, cu talent ireprosabil, reusesc sa picteze portrete hiper-realiste extrem de detaliate. O vom face si de acum inainte pentru ca acest tip de pictura nu inceteaza sa ne uimeasca.

Marcello Barenghi este un ilustrator si graphic deigner din Milano, Italia. Absolvent al scolilor de arte si arhitectura, a exersat, pe parcursul anilor, diferite tehnici de pictura. S-a oprit la cea hiper-realista, simtind ca aceasta i se potriveste cel mai bine.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Cu instrumente clasice, Barenghi creeaza un tip de arta revolutionar. Foloseste creioane colorate, pixuri sau markere, dar rezultatul – halucinant de realist – pare conceput cu un instrument minune.

Marcello Barenghi are si un canal Youtube unde explica tuturor celor interesati cum pot stapani tehnica picturii hiper-realiste. Pare atat de simplu. :)

Mai multe imagini puteti gasi in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Marcello Barenghi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.