Pare putin ciudat sa numesti un autobuz 'casa'. Dar aici nu e nimic de glumit. Hank Butitta chiar asta a facut. A cumparat un autobuz si l-a transformat intr-o casa, cu pat, dulap, scaune, bucatarie, un spatiu de depozitare si. Ce mai, o un acoperis deasupra capului mobil.

Pana nu demult, Hank Butitta era student la arhitectura la Universitatea din Minnesota, SUA. In ultimul an de studii a vrut ca proiectul sau final sa fie mai mult decat o macheta pe care o vor uita toti imediat ce si-a incheiat prezentarea. Asa ca a cumparat un autobuz pe care l-a transformat intr-o casa.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

A cumparat autobuzul cu 3.000 de dolari de pe Craigslist, apoi a mai investit inca 6.000 de dolari pentru a reabilita, imbunatati si transforma vechea masina intr-un culcus confortabil si modern. L-a echipat cu tot ce era nevoie pentru un trai mai mult decat decent: doua paturi, o bucatarie mica, o baie si un spatiu de depozitare.

Dupa ce autobuzul a fost gata si a trecut cu brio lucrarea de absolvire, Buttita a pornit intr-o calatorie de 8.000 de kilometri in jurul Americii. Nu a plecat de unul singur pentru ca micuta casa poate adaposti de la doua pana la doisprezece persoane.

Pe blogul sau, hankboughtabus.com, Buttita isi documenteaza calatoriile. Puteti citi acolo aventurile prin care trec rezidentii cele mai nonconformiste case mobile.

Ati putea locui intr-o casa ca aceasta?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina lui Buttita.

Sursa foto: Justin Evidon via hankboughtabus.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.