Faceti cunostinta cu Trini Schultz si fascinantul sau univers suprarealist.

Probabil ca, atunci cand vrea sa puna pauza grijilor si problemelor cotidiene, Trini Schultz isi pune aparatul de fotografiat la ochi si se muta intr-un unovers alternativ. In lume pe care Trini o creeaza si exploreaza, desprinsa pe alocuri din imaginatia lui Rene Magrite, povestile prin viata.

Trini Schultz pare sa fie genul de fotograf care nu se multumeste cu o simpla redare a realitatii. Se aventureaza pe taramul manipularii digitale, folosindu-se de fotografie nu pentru a reproduce realitatea, ci pentru a spune povesti, pentru a se comunica pe sine insasi.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Privind fotografiile artistei originara din California, ai impresia ca a descoperit o lume enigmatica si intriganta. In realitate, are nevoie doar de aparatul sau foto, de Photoshop si de cateva modele care sa o ajute sa de nastere acestei lumi suprarealiste fascinante.

Lucrarile sale combina elemente simple carora le da o personalitate aparte. Asa se face ca, fotografiile ei au o atmosfera nostalgica, care indeamna la vis si meditatie.

Mai multe imagini cu lucrarile artistei puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina acesteia.

Sursa foto: Trini Schultz


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.