In Peru, nu foarte departe de capitala Lima, unde desertul peruan intalneste Oceanul Pacific, se ridica o casa superba. Casa la care multi dintre noi au visat, as indrazni sa adaug.

Poate ca pentru multi, Lefevre House este casa la care au visat dintotdeauna. Nu trebuie sa privesti imaginile de doua ori ca sa iti doresti sa-ti faci bagajele si sa te muti numaidecat acolo. Situata in Peru, nu foarte departe de capitala Lima, unde desertul peruan intalneste Oceanul Pacific, Lefevre House pare sa fie casa de pe plaja perfecta. Moderna, confortabila, cu ferestre inalte si o priveliste superba spre ocean si piscine supraetajate. V-am convins?

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Lefevre House a fost conceputa de grupul Longhi Architects in 2008. A fost gandita in asa fel incat sa se integreze cat mai bine in peisaj. Acoperisul imbracat in nisip e ca o completare a desertului, in timp ce piscinile supraetajate din curte par sa uneasca oceanul de casa.

Dar mai bine priviti singuri. In GALERIA FOTO, precum si pe pagina Longhi Architects, puteti gasi mai multe imagini.

Ce ziceti, ne facem bagajele?

Sursa foto: Longhi Architects


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.