Imaginile vorbesc de la sine.

Google s-a instalat la Tel Aviv la sfarsitul anului trecut si, cum era de asteptat, designul noului sediu iese din conventional. Camenzind Evolution, companie cu care Google a mai colaborat si in trecut, impreuna cu arhitectii Setter Architects si Studio Yaron Tal, au facut o treaba grozava. Imaginile vorbesc de la sine. Priviti numai:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Intins pe sapte etaje, sediul Google din Tel Aviv cuprinde birourile destinate departamentelor de vanzari, marketing si inginerie. Fiecare etaj are o arhitectura unica si este gandit in functie de o tema anume. Asa se face ca, noul sediu Google imbina armonios mai multe stiluri arhitecturale, intreg conceptul fiind gandit pentru a stimula creativitatea angajatilor. Copaci, mese de picnic, arhitectura futurista, elemente de design urban, banci si un tunel care uneste cele sapte etaje intre ele fac ca noul sediu Google sa fie cu adevarat fabulos.

Dupa ce au bifat cu brio un nou sediu senzational, reprezentantii Google au publicat si primele poze cu biroul unde isi vor desfasura activitatea, probabil, cei mai norocosi angajati.

Cum vi se pare?

Sursa foto: Itay Sikolski

via Camenzind Evolution


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.