Ilustratii din hartie care, speram noi, va vor cuceri.

Va mai amintiti de orele de lucru manual din scoala? De mirosul de lipici, de sunetul hartiei creponate, de braduti din hartie care ne ieseau si nu prea? Eh, bine, pentru Eiko Ojala ora de lucru manual este in fiecare zi. Sau de cate ori are el chef.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Eiko Ojala se joaca cu hartia si o transforma in ilustratii foarte creative. Singura diferenta intre ceea ce facem noi si ceea ce face el ar fi ca noi reuseam, cel mult, sa ne lipim hartie de degete, in timp ce lucrarile lui sunt nu doar foarte creative, ci si foarte complexe. Nu degeaba le expune pe copertele revistelor sau cartilor. Bineinteles, avantajul lui este ca are opt ani de experienta in design grafic si ilustratie, in timp ce noi abia invatam sa ne scriem numele corect.

Dupa cum va spuneam, artistul de origine estoniana se joaca cu hartia. O face intr-un stil unic, folosindu-se de linii simple si foarte putine detalii. Cu putinul acesta reuseste sa surprida esenta personajului sau a atmosferei infatisate. Fara a compromite in vreun fel individualitatea subiectului redat, Eiko il reduce la elementele esentiale care il compun.

Nu stim pe voi, dar pe noi ilustratiile artistului estonian ne-au cucerit.

Mai multe imagini cu lucrarile sale puteti vede in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Eiko Ojala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.