Intr-o dimineata de martie, la marginea unei stanci ce se inalta deasupra marii, o femeie numita Karen Drew este gasita in scaunul ei cu rotile, cu gatul taiat.

In Eastvale, in aceeasi dimineata, intr-un labirint de alei inguste aflat in spatele unei piete, este descoperit trupul lui Hayley Daniels, violata si strangulata. Doua crime… doua orase… Dar, pe masura ce se aduna suspectii, indiciile si pistele false, cele doua cazuri se dovedesc a fi legate intre ele. Iar întrebarea care se pune este: oare cati criminali sunt implicati in comiterea lor?

" N-am mai citit un roman politist de nici eu nu mai tin minte cata vreme. Poate Incidentul de Kate Atkinson poate fi trecut la aceasta categorie, dar nu sunt pe deplin convinsa. Insa unul asa bun care sa ma tina treaza noaptea doar pentru ca nu pot lasa cartea din mana, n-am mai intâlnit de foarte mult timp. E adevarat ca in ultimii doi ani am preferat clasicii si in special literatura engleza de secol nouasprezece, ceea ce poate explica motivul pentru care n-am mai pus mana pe nimic bun din categoria scrierilor politiste. Sper sa fie aceasta explicatia, pentru ca imi vine greu sa cred ca nu se mai scrie nimic de calitate care sa se incadreze in acest gen. De fapt, chiar astept sugestii de la cititori, pentru ca Prietena Diavolului mi-a redeschis apetitul pentru investigatiile criminale. " Andreea Balint bookblog.ro



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.