Povestea anului 2012 este o calatorie fascinanta prin istoria civilizatiei maya, extrem de avansata intr-o multime de domenii: astronomie, matematica, arhitectura, arta si mitologie. Bazandu-se pe o documentatie temeinica, studiul lui Jenkins acordă o atentie speciala "celei mai controversate date din istorie".

Pe 12 decembrie 2012 se sfarseste un ciclu amplu din Calendarul Lung al civilizatiei maya. Mayasii au anticipat ca, la acea data, Pamantul, Soarele si centrul galaxiei noastre, Calea Lactee, se vor afla intr-o „aliniere cosmica" extrem de rara. Multi cred ca lumea, asa cum o cunoastem acum, va suferi o transformare in 2012, dar putini sunt la curent cu semnificatia acestei date.

In studiul de fata, veti descoperi:

• cum au conceput mayasii calendarul al carui sfarsit de ciclu va fi in 2012 si cum functioneaza acesta;
• cum a fost redescoperit calendarul antic in vremurile moderne;
• cum a fost abordat subiectul legat de anul 2012 de catre savanti, indrumatori spirituali si cultura populara;
• care sunt principalele controverse si enigme din jurul acestui subiect;
• cum putem alege din cantitatea uriasa de informatii pe tema respectiva, folosind stravechile invataturi ale civilizatiei maya pentru a intelege locul nostru in istorie.

Retail jobs

John Major Jenkins - Povestea anului 2012, prezent ladebutul filmului 2012


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.