"Iubire vinovata are farmecul special al unui roman clasic: stil limpede si frumos, poveste puternica si sfasietoare. Nancy Woodruff este un cronicar intelept si fantastic al vietii de familie."

Georgie Connolly pare sa aiba tot ce-si doreste - un sot pe care-l iubeste la nebunie si trei baieti absolut adorabili. Cand sotul ei, Peter, este promovat si i se ofera o slujba la Londra, familia pleaca bucuroasa din New Jersey si se muta in Anglia, unde Georgie pur si simplu renaste, reluandu-si cariera de actrita pe care o intrerupsese dupa nasterea copiilor. Mai mult, i se ofera rolul vietii sale, cel al Dorei Jordan - personalitate reala, cea mai vestita actrita din secolul al XVIII-lea si mama a treisprezece copii nelegitimi, dintre care zece conceputi cu un viitor rege al Angliei.

Insa tocmai acum, cand nu‑i mai lipseste nimic, Georgie risca totul pentru o legatura cu consecinte de nebanuit.

Cum se vede Romanul Iubire Vinovata prin ochii criticilor

Iubire Vinovata Coperta Roman Iubire vinovata, povestita de sotul lui Georgie Connolly , prezinta doua femei extraordinare, nascute la interval de doua sute de ani, care intampina aceleasi obstacole in viata si platesc pretul suprem pentru implinirea pasiunii.(critic)

" In Iubire vinovata afli povestea unei femei casatorite care a pierdut tot pentru cateva clipe de dragoste pasionala, poveste spusa chiar de sotul inselat. Te-ai putea astepta la o relatare cu tendinta razbunatoare, prin intermediul careia fapta femeii sa fie vazuta drept una reprobabila. Si totusi naratorul are capacitatea de a-si intelege sotia mult mai bine decat am face-o noi toti." (bookblog.ro)

„Iubire vinovata are farmecul special al unui roman clasic: stil limpede si frumos, poveste puternica si sfasietoare. Nancy Woodruff este un cronicar intelept si fantastic al vietii de familie.“ - (MARY O’CONNELL)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.