Reprezentanti ai companiilor americane vin la Bucuresti pentru a sustine interviuri cu studentii romani.

Reprezentanti ai companiilor americane vin la Bucuresti pentru a sustine interviuri cu studentii romani.

Seria targurilor nationale de joburi pentru Statele Unite, organizate de American Experience, continua la Bucuresti. Joi, 27 martie, incepand cu ora 14, la Teatrul Ion Creanga, angajatorii din America asteapta studentii romani la interviuri si angajari pentru vara anului 2008, prin programul Work and Travel.

In jur de 350 de joburi sunt disponibile la acest targ de joburi organizat de American Experience. Companii cunoscute din Statele Unite, precum The Sagamore, Harris Teeter, Rhino McDonald's, Albertson's si Boddie Noell, vor avea reprezentanti la Bucuresti, gata sa discute cu studentii romani.

“Targul de joburi pe care il organizam are ca principal scop acomodarea studentilor cu angajatorul din State, inca de pe acum. Aici tinerii vor avea ocazia sa intre in contact direct cu angajatorul, pot discuta si pot face schimb de idei, inainte de a ajunge dincolo de Ocean. Realizam ca este foarte important pentru un student sa stie unde si cu cine va lucra in Statele Unite. Targul de Joburi face mai usoara trecerea studentului la viata americana si leaga din timp relatia intre angajat si angajator” spune Mihai Paun, General Manager American Experience Romania.

Pentru a putea participa la acest targ de joburi, studentii trebuie sa se inscrie in programul Work and Travel prin American Experience pana pe 26 martie, urmand ca apoi sa ia parte la eveniment si sa sustina interviul cu reprezentantii companiilor americane.

“Targul va incepe la ora 14 cu o sesiune de orientare, urmand apoi interviurile cu studentii. Fiecare student va fi programat la o anumita ora si este important ca acea ora sa fie respectata. Vom anunta fiecare participant in parte de ora exacta la care este programat sa aiba interviul cu angajatorii din State” a mai adaugat Mihai Paun.

Targul de Joburi organizat de American Experience va avea loc joi, 27 martie, incepand cu ora 14, la Teatrul Ion Creanga din capitala, in Piata Amzei.

Programul Work&Travel USA American Experience este destinat studentilor si are o istorie de 7 ani in Romania.

Citeste si:
4 motive pentru care angajații încep să se întoarcă în spațiile de...
4 motive pentru care...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.